2011. november 22. - EISZ

Az idén 10 éves az Elektronikus Információszolgáltatás Nemzeti Alapprogram (továbbiakban: EISZ). Az EISZ biztosítja a felsőoktatási intézmények, a Magyar Tudományos Akadémia, számos könyvtár, közgyűjtemény, országos hatókörű kórház, minisztériumi háttérintézmény (pl. ÁNTSZ, Gabonakutató) és egyéb non-profit kutatóhely teljes szövegű tudományos adatbázisokkal, szakfolyóiratokkal, szakcikkekkel való ellátását központi beszerzés, nemzeti licence keretében.

Az EISZ Magyarország egyetlen felsőoktatáshoz és kutatáshoz kapcsolódó kurrens folyóirat adatbázis szolgáltatójaként a "TÁMOP 4.2.5 - Elektronikus tartalomfejlesztés és szolgáltatás a kutatásban és a felsőoktatásban" című uniós forrásból megvalósuló projektnek köszönhetően mind a magyar nyelvű, mind a nemzetközi felsőoktatási és tudományos tartalmakhoz való hozzáférést mintegy másfélszeresére növelte. Az EISZ működtetését és a kiemelt projekt végrehajtását az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. látja el.

Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. mint Konzorciumvezető tisztelettel meghívja Önt, illetve az Ön által vezetett intézmény írásban meghatalmazott képviselőjét az EISZ konzorcium 2011-es szakmai konferenciával egybekötött ünnepi taggyűlésére, melyet az EISZ fennállásának 10. évfordulója alkalmából 2011. december 2-án rendezünk meg 10.00 órától a Kossuth Klubban. Határozatképtelenség esetén ugyanezen a napon 14.30-kor kerül sor a taggyűlés ismételt megrendezésére.

A rendezvény programja (pdf)

A rendezvény pontos helyszíne: Kossuth Klub, 1088 Budapest, Múzeum utca 7.

Időpontja: 2011. december 2. 10.00 órától

Megközelíthetőség: A Kossuth Klub a Nemzeti Múzeum mellett, a Palotanegyed szívében, a Kálvin téri metrómegállótól 2 percre található, parkolási lehetőség a Bródy Sándor utcai mélygarázsban.

További hírek
2012. március 14.
Az új portálon egyelőre nem szükséges a regisztráció és a belépés az adatbázisok használatához.
2009. június 5.
Web of Science Conference Proceedings
2011. szeptember 13.
Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. az EBSCO Information Services közreműködésével tisztelettel meghívja Önöket az IEEE ASPP adatbázis három helyszínen zajló felhasználói tréningjére.
Arcanum Magyarország vezető tartalomszolgáltatója
Digitális Tankönyvtár felsőoktatási tankönyvek egyetemi jegyzetek folyóiratcikkek elektronikusan
Layout:hu-HU:mtakBanner